Kuypers van Kouteren

Introductie Brand Media Result Monitor

30%_Extra Brand Media Result MonitorNa jaren onderzoek en sleutelen introduceren we de Brand Media Result Monitor. Deze monitor is een geweldig instrument voor iedere ondernemer en marketeer die inzicht wilt krijgen in de samenhang van communicatiemiddelen en de resultaten hiervan.

Het begint met het verzamelen van data. Interne en externe data. Alles wat te maken heeft met je beleid (de inzet van je middelen) en wat het gedrag, kennis, houding of imago aangaat. Dit verwerken we in de monitor, waarbij we rekening houden met reclameherinnering per medium type en het doorwerken van reclame-effecten in de tijd.
Op basis hiervan bent u in staat om analyses en prognoses te maken. Dankzij de Brand Media Result Monitor hebben we in de praktijk resultaten behaald die 10% tot zelfs 30% resultaatsverbetering op marketingcommunicatie-inspanningen opleveren.

Dit varieert van concrete besparingen op uw mediabudget tot meer afzet met hetzelfde budget. Dit kan ook voor u. Praktijkcases zijn onder meer uitgevoerd voor Aviko, PON, Old Amsterdam en andere. Voor deze bedrijven ontwikkelden we keiharde KPI’s waarop ze hun marketing communicatie optimaal kunnen sturen. Correlaties tussen de inzet van middelen en gemeten  effecten zijn klip en klaar.

Krijgt u de GRATIS Brand Media Result Monitor?

We organiseren binnenkort exclusief voor onze relaties een informatieve middagsessie over Positioneren & Optimaliseren. Tijdens deze middag staat allereerst het Hoe en Waarom van onderscheidend en relevant positioneren centraal. Vervolgens presenteren we u het werken met én de resultaten van de Brand Media Result Monitor. Wellicht dat u er zelf al heel snel mee aan de slag kunt, want voor één van de aanwezigen zullen we de Brand Media Result Monitor geheel GRATIS uitvoeren!

Wilt u dit niet missen en alles weten over positioneren en optimaliseren?  Mail dan naar info@kvank.com. Aanmelden kan t/m vrijdag 8 november. Daarna zullen we u ruimschoots van te voren informeren over de locatie, datum en tijdstip van deze praktische middagsessie.