Kuypers van Kouteren

Brand Media Optimizer

5% tot 30% meer rendement van de marketingcommunicatie

U ontwikkelt beleid om gedrag van mensen te beïnvloeden.
Dan wilt u ook weten wat het effect van uw beleid is op dat gedrag

Old Amsterdam, Peijnenburg, Aviko, Vacansoleil, Skechers, Go-Tan, Leapp, MoneYou (ABNAMRO), Xpert Clinic, Velthuis kliniek, Liliane Fonds en nog ruim 40 andere merken uit verschillende branches hebben al succesvol kennisgemaakt met de Brand Media Optimizer methodiek.

Vraag het op de man af en veel managers zeggen alles te meten en veel te weten, maar hoe communicatie en media-inzet hun afzet beïnvloedt is nog steeds een “black box”.

De Brand Media Optimizer methodiek is speciaal voor dit doel ontwikkeld. Voor managers die streven naar excellentie. Marketeers die vastbesloten zijn om hun goede resultaten nog verder te verbeteren en daarom beleid ontwikkelen om het gedrag van mensen te beïnvloeden. En dit beleid ook factbased willen toetsen aan gedrag, aan sales.

De methodiek, gebaseerd op meerdere bewezen internationale theorieën, is voor managers die beslissingen willen nemen op basis van feiten. Die durven afwijken van de gangbare trajecten. Die achter de horizon willen kijken en begrijpen dat elk merk uniek is en daarom ook unieke communicatie-kpi’s heeft om op te sturen. De methode is speciaal ontwikkeld om substantieel rendement te behalen op de investering in marketingcommunicatie. 

Met de Brand Media Optimizer komen we tegemoet aan de wens van bedrijven om de praktijk van big data om te zetten naar praktische smart data. We laten u achter de horizon kijken.

Wilt u ook een optimaal rendement van uw marketingcommunicatie en meer weten over de Brand Media Optimizer methodiek? Vraag dan de brochure “5% tot 30% meer rendement van de marketingcommunicatie” aan door te mailen naar rvk@kvank.com. Wilt u een persoonlijke toelichting, neem dan contact op met Ronald van Kouteren (bel 06-539 80 359 of stuur een e-mail naar rvk@kvank.com).